Nee, het is niet nodig om vooraf een afspraak te maken. U kunt uw apparaat voor reparatie brengen tijdens onze openingstijden, dagelijks van 11:00 tot 18:00 uur.

Ja, bij CombiPhone bieden we CombiBundels aan voor apparaten met meerdere problemen. Deze bundels zijn ontworpen om u een kostenefficiënte oplossing te bieden door meerdere reparaties tegelijkertijd uit te voeren. Neem contact met ons op of bezoek ons tijdens onze openingstijden om de details en de mogelijkheden voor uw specifieke situatie te bespreken.

Niet alles kan altijd gerepareerd worden. De mogelijkheid tot reparatie hangt af van verschillende factoren, zoals de aard van de schade, de beschikbaarheid van onderdelen, en of de kosten van de reparatie economisch zinvol zijn. We kunnen uw apparaat beoordelen en adviseren over de beste opties. Aarzel niet om contact op te nemen of het apparaat bij ons langs te brengen.

Wij geven de voorkeur aan het gebruik van originele onderdelen voor reparaties om de beste kwaliteit te garanderen. Echter, indien originele onderdelen niet beschikbaar zijn of als u een kosteneffectievere oplossing wenst, kunnen we ook hoogwaardige niet originele onderdelen aanbieden als alternatief.

Nee, het is vaak niet mogelijk om vooraf de exacte kosten van een reparatie te bepalen zonder eerst het apparaat te onderzoeken. Schade kan variëren en soms zijn er verborgen problemen die pas zichtbaar worden tijdens een inspectie. Daarom voeren we meestal eerst een diagnose uit om de schade vast te stellen, waarna we een nauwkeurige prijsopgave kunnen geven.

Wij repareren diverse merken en modellen, waaronder Apple, Samsung, Huawei, LG, Sony, One plus, Oppo, en Motorola. Onze technici zijn getraind om een breed assortiment aan apparaten te onderhouden.

Ja, we repareren ook gameconsoles. We bieden onderhoud en reparaties aan voor diverse populaire merken zoals Sony PlayStation, Microsoft Xbox, en Nintendo Switch. Onze technici zijn ervaren in het oplossen van een breed scala aan problemen die kunnen optreden met deze apparaten.

Als uw apparaat waterschade heeft opgelopen, is het belangrijk om snel te handelen om verdere schade te minimaliseren. Hier zijn enkele stappen die u kunt volgen:

 1. Schakel het apparaat uit: Zet het apparaat onmiddellijk uit en koppel eventuele opladers of accessoires los. Dit vermindert het risico op kortsluiting.
 2. Verwijder externe componenten: Haal indien mogelijk de batterij, SIM-kaart, en geheugenkaarten uit het toestel. Dit helpt bij het drogen en voorkomt verdere schade.
 3. Droog het oppervlak: Dep het apparaat voorzichtig droog met een zachte doek. Vermijd het gebruik van warmtebronnen zoals een föhn, omdat deze het interne mechanisme kunnen beschadigen.
 4. Laat het niet in rijst liggen: Hoewel een populaire methode, is rijst niet effectief in het absorberen van vocht diep binnenin de apparatuur en kan het stof en zetmeel achterlaten.
 5. Breng het naar een professional: Het is aan te raden om het apparaat zo snel mogelijk naar een professionele reparatieservice te brengen. Zij hebben de tools en ervaring om het apparaat zorgvuldig te demonteren, volledig te drogen, en de nodige reparaties uit te voeren.
 6. Wacht op beoordeling: De reparatiespecialist kan beoordelen hoe ernstig de waterschade is en of het apparaat gerepareerd kan worden.

Het is cruciaal om snel te handelen bij waterschade, omdat de kans op een succesvolle reparatie afneemt naarmate het apparaat langer nat blijft.

.

ls uw scherm gebroken is en er glas splinters aanwezig zijn, is het belangrijk om voorzichtig te zijn en de volgende stappen te volgen om verdere schade of letsel te voorkomen:

 1. Bescherm jezelf: Draag handschoenen om je handen te beschermen tegen scherpe glassplinters. Probeer het toestel minimaal te hanteren om te voorkomen dat glassplinters loskomen.
 2. Schakel het apparaat uit: Zet het apparaat onmiddellijk uit om verdere schade aan de elektronica te voorkomen en het risico op kortsluiting te verminderen.
 3. Verpak het toestel veilig: Wikkel het toestel in een zachte doek of stop het in een plastic zak om te voorkomen dat glas loskomt en andere voorwerpen of mensen beschadigt.
 4. Ga niet zelf aan de slag: Probeer niet zelf het glas te verwijderen of het scherm te repareren. Dit kan de schade verergeren en mogelijk de garantie van het toestel ongeldig maken.
 5. Breng het naar een professional: Neem contact op met een professionele reparatieservice. Zij hebben de juiste tools en expertise om het scherm veilig te vervangen en eventuele andere schade die is ontstaan te beoordelen en te herstellen.
 6. Overweeg een schermbeschermer: Na reparatie is het een goed idee om een schermbeschermer te gebruiken om toekomstige schade te voorkomen.

Door deze stappen te volgen, zorgt u ervoor dat uw apparaat veilig en effectief gerepareerd wordt, terwijl u risico’s voor uzelf en anderen minimaliseert.

Om je smartphone te beschermen zijn er verschillende accessoires en voorzorgsmaatregelen die je kunt nemen:

 1. Schermbeschermer: Een schermbeschermer van gehard glas of plastic kan helpen krassen en breuken te voorkomen bij vallen of stoten.
 2. Hoesje of case: Gebruik een stevig hoesje dat de randen, hoeken en achterkant van je telefoon beschermt. Er zijn opties zoals siliconenhoesjes, robuuste cases met schokabsorptie, en wallet cases die ook ruimte bieden voor pasjes.
 3. Waterdichte hoes: Als je veel buiten bent of in de buurt van water, overweeg dan een waterdichte hoes om je telefoon te beschermen tegen vocht en water.
 4. Regelmatige reiniging: Hou je telefoon schoon van stof en vuil, wat ook kan bijdragen aan slijtage of interne schade over tijd.
 5. Verzekering of beschermingsplan: Overweeg een verzekering of een beschermingsplan af te sluiten, vooral als je een duur toestel hebt of geneigd bent om je telefoon vaak te laten vallen.

Door deze stappen te volgen, kun je de levensduur van je smartphone aanzienlijk verlengen en de kans op schade verkleinen.

Ja, u kunt bij ons in de winkel een verzekering voor uw smartphone afsluiten. We bieden verschillende opties aan die bescherming bieden tegen schade, diefstal en andere onvoorziene omstandigheden. Ons team kan u adviseren over de beste verzekeringsoptie die past bij uw behoeften en gebruik.

Bij CombiPhone nemen we verschillende maatregelen om de betrouwbaarheid van onze refurbished telefoons te waarborgen. Dit omvat een grondig revisieproces waarbij defecte onderdelen worden vervangen en uitgebreide tests worden uitgevoerd. Bovendien controleren we de herkomst van de toestellen om heling te voorkomen en bieden we garantie voor extra zekerheid over de kwaliteit en betrouwbaarheid van de telefoon.

Het kopen van een refurbished product biedt meerdere voordelen:

 1. Kostenbesparing: Refurbished producten zijn vaak aanzienlijk goedkoper dan nieuwe producten, waardoor je geld bespaart zonder in te leveren op kwaliteit.
 2. Milieuvriendelijk: Door te kiezen voor refurbished help je mee aan het verminderen van elektronisch afval. Dit draagt bij aan een duurzamere omgang met de beschikbare grondstoffen en vermindert de milieu-impact.
 3. Kwaliteitscontroles: Refurbished producten worden grondig gecontroleerd, gereinigd en gerepareerd om ervoor te zorgen dat ze aan bepaalde kwaliteitsnormen voldoen. Veel refurbished apparaten kunnen functioneel en esthetisch bijna niet van nieuw te onderscheiden zijn.
 4. Garanties: Veel refurbished producten komen met garantie, wat extra zekerheid biedt. Je krijgt dus niet alleen een product dat als nieuw werkt, maar je hebt ook de zekerheid dat eventuele problemen opgelost worden.
 5. Direct gebruiksklaar: Refurbished apparaten zijn vaak direct gebruiksklaar met de nieuwste software al geïnstalleerd, wat extra gemak biedt.

Deze voordelen maken refurbished producten een aantrekkelijke keuze voor consumenten die waarde, kwaliteit en duurzaamheid belangrijk vinden.

Garantiebeleid CombiPhone

Bij CombiPhone zetten we ons in om producten van hoge kwaliteit te leveren. Ondanks onze inspanningen kan het voorkomen dat een bestelling tijdens het transport beschadigd raakt of dat er op een andere manier een defect ontstaat waarvoor u aanspraak kunt maken op garantie. Als het defect onder de garantie valt, zorgen wij kosteloos voor een reparatie of vervanging van het product. Als jouw verwachtingen onjuist waren, te hoog of onrealistisch en het product is wel deugdelijk, is CombiPhone uiteraard niet aansprakelijk.

Wat valt er niet onder de garantie?
CombiPhone berekent de kosten van reparaties aan jou door bij producten waaraan beschadiging is ontstaan door onheil van buitenaf of door normale slijtage. Kosten die voortvloeien uit verkeerd gebruik van een product zijn altijd voor jouw rekening. Houd er rekening mee dat onze garantie geen dekking biedt voor schade veroorzaakt door blootstelling aan vocht. Schade door vocht valt buiten de garantievoorwaarden en kan niet worden geclaimd voor reparatie of vervanging.

Bij het refurbishen van apparaten worden verschillende controlepunten nauwkeurig gecheckt om ervoor te zorgen dat het product aan bepaalde standaarden voldoet. Hier zijn enkele belangrijke punten die doorgaans worden beoordeeld:

 1. Visuele inspectie: Het toestel wordt grondig geïnspecteerd op cosmetische schade zoals krassen, deuken, en andere slijtage.
 2. Batterijprestatie: De batterij wordt getest om te verzekeren dat deze nog steeds een goede capaciteit behoudt en voldoende levensduur heeft. Vaak wordt een batterij vervangen als deze niet meer optimaal presteert.
 3. Schermcontrole: Het scherm wordt gecontroleerd op dode pixels, kleurconsistentie, en touchscreen-functionaliteit.
 4. Knoppen en andere invoerapparaten: Alle fysieke knoppen, zoals de homeknop, volume- en aan/uit-knoppen worden getest, evenals andere invoerapparaten zoals touchpads of trackballs.
 5. Connectiviteit en netwerk: Wifi, Bluetooth, en mobiele netwerkconnectiviteit worden allemaal getest om zeker te zijn van goede werkzaamheid.
 6. Poorten en slots: Alle poorten zoals USB, HDMI, hoofdtelefoonaansluitingen, en geheugenkaartslots worden gecontroleerd op functionaliteit.
 7. Geluid: Luidsprekers en microfoon worden getest op duidelijkheid en functie.
 8. Camera’s: De camera’s worden gecontroleerd op functie en kwaliteit van de beelden.
 9. Software: Het apparaat wordt geüpdatet naar de nieuwste compatibele softwareversie en gecontroleerd op softwarefouten.
 10. Opslag en geheugen: Het intern geheugen wordt getest op fouten en zeker gesteld dat de opgegeven opslagcapaciteit correct is.
 11. Sensorfuncties: Sensoren zoals nabijheidssensoren, gyroscoopsensoren, en versnellingsmeters worden gecontroleerd.

Door deze grondige controlepunten wordt ervoor gezorgd dat refurbished producten betrouwbaar en bijna als nieuw functioneren. Dit proces helpt ook om het vertrouwen van de koper in de aankoop van refurbished apparatuur te vergroten.

Als een product niet aan uw verwachtingen voldoet, kunt u dit binnen de gestelde termijn retourneren volgens ons retourbeleid. Zorg ervoor dat het product compleet, in de oorspronkelijke staat en, indien mogelijk, in de originele verpakking geretourneerd wordt. Voor meer details, raadpleeg ons volledige retourbeleid op onze website of neem telefonisch contact met ons op.