Er is geen afspraak nodig. Kom langs tijdens onze openingstijden en we helpen u graag met eventuele reparatie’s.

Het is afhankelijk van de ernst van de schade of uw telefoon gerepareerd kan worden. Sommige reparaties zijn eenvoudiger dan andere en sommige telefoons kunnen niet meer gerepareerd worden.

Natuurlijk, bel ons alsjeblieft op 0251-338880 en we zullen zien wat we voor je kunnen regelen.

Ja wij gebruiken alleen hoogwaardige onderdelen tijdens onze reparaties. Dit zorgt ervoor dat de telefoon na de reparatie soepel en efficiënt functioneert.

De kosten voor telefoonreparatie kunnen variëren afhankelijk van de specifieke reparatie en het model van de telefoon. Wij bieden duidelijke en transparante informatie over de kosten, zodat u op de hoogte bent van de verwachte uitgaven.

Absoluut, dat doen we de hele tijd voor klanten. Een technicus belt u dezelfde dag nog met een offerte voordat wij beginnen aan uw apparaat.

Als het je is gelukt om je mobiele telefoon kapot te maken, is de kans groot dat we het kunnen repareren. Blader door onze reparatiediensten. Staat het genoemde apparaat er niet tussen, neem dan contact met ons op.

Naast iPhone-reparaties bieden we een breed scala aan iPod-, iPad- en Mac-reparaties. Als u geïnteresseerd bent in een reparatie, neem dan contact op met een ondersteuningsmedewerker op 0251-338880 of blader door onze reparatiesectie.

Ja, alle reparaties hebben een garantie van 90 dagen op onderdelen en arbeid, wat betekent dat als u problemen heeft met de reparatie binnen 90 dagen, wij er gratis voor zorgen!

Vanwege de hoge kosten is de printplaat het enige onderdeel van het apparaat dat niet is opgenomen in de waterschadeservice. Als de printplaat onherstelbaar is beschadigd, kunnen wij deze niet repareren en krijgt u uw geld terug.

Probeer allereerst niet om de telefoon aan te zetten, want dat kan ernstige kortsluiting veroorzaken. Breng het apparaat vervolgens binnen 24 uur langs. Onze kans om de telefoon te repareren neemt aanzienlijk toe naarmate we deze ontvangen.

Hoewel het apparaat soms vanzelf weer begint te werken na waterschade, is het zeer ongebruikelijk en niet waarschijnlijk. Het is waarschijnlijker dat corrosie en afzettingen op de printplaat beginnen te vormen, waardoor het reparatieproces moeilijker wordt. We raden aan om het apparaat zo snel mogelijk langs te brengen, zelfs als het nog nat is, aangezien onze kans om het apparaat te repareren aanzienlijk groter wordt naarmate we het ontvangen.

Ja. Hoewel slechts één functie mogelijk niet werkt, kan dit worden veroorzaakt door verschillende dingen. Als uw homeknop bijvoorbeeld niet goed werkt, kan het probleem worden veroorzaakt door de flex van de homeknop, de onderste dockconnector eenheid, het moeder-bord of een combinatie van deze drie omdat de telefoon is beschadigd door water. Als het apparaat niet door water is beschadigd, wordt een probleem met de homeknop bijna altijd veroorzaakt door de flex van de homeknop, maar aangezien de telefoon is beschadigd door water, zijn de standaardregels niet van toepassing. Daarom bieden we een waterschadeservice speciaal op maat gemaakt voor waterschade apparaten.

Waterschadeherstel duurt over het algemeen tussen de 24 en 72 uur, afhankelijk van de mate van schade. Deze schatting kan echter variëren afhankelijk van de omvang van de schade aan de printplaat en andere componenten.

Onze waterschadeherstelservice biedt 90 dagen garantie op de onderdelen die tijdens de reparatie zijn gerepareerd of vervangen. Als u problemen ondervindt die worden veroorzaakt door de onderdelen die we binnen 90 dagen op uw apparaat hebben vervangen, bent u gedekt.

Ja, als uw telefoon niet reageert als gevolg van een val, wordt dit gecorrigeerd met de reparatie van het gehele scherm, aangezien dat het onderdeel is dat verantwoordelijk is voor alle aanraakfunctionaliteit.

Ja, de glasvervangingsservice vervangt de hele glasplaat, dus de omvang van de schade aan het vorige glas doet er niet toe.

De tijd die nodig is om uw telefoon te repareren, varieert afhankelijk van de complexiteit van de reparatie. Vaak kunnen wij reparaties binnen een half uur uitvoeren.

De beste manieren om uw telefoon te beschermen tegen toekomstige beschadiging, zoals het gebruik van een goede hoes of beschermglas en het vermijden van extreme temperaturen en vocht.

Een refurbished telefoon is een tweedehands telefoon die grondig is gereviseerd en gerepareerd, zodat het er als nieuw uitziet en werkt.

Ja, refurbished telefoons kunnen zeer betrouwbaar zijn wanneer ze zorgvuldig zijn gereviseerd.

Een nieuwe telefoon is nog nooit gebruikt en komt rechtstreeks van de fabrikant. Een refurbished telefoon is een tweedehands telefoon die grondig is gereviseerd en gerepareerd.

Refurbished telefoons zijn een goede optie voor mensen die op zoek zijn naar een kwalitatieve telefoon tegen een betaalbare prijs.

Bij CombiPhone geven wij een half jaar garantie bij aankoop van een refurbished toestel.

Refurbished telefoons die niet verkocht worden, kunnen opnieuw worden gereviseerd of op een verantwoorde manier worden gerecycled.

Onze refurbished telefoons zijn met hoge kwaliteit onderdelen refurbished hierdoor zijn ze duurzaam.