Er is geen afspraak nodig. Kom langs tijdens onze openingstijden en we helpen u graag met eventuele reparatie’s.

Natuurlijk, bel ons alsjeblieft op 0251-338880 en we zullen zien wat we voor je kunnen regelen.

Absoluut, dat doen we de hele tijd voor klanten. Een technicus belt u dezelfde dag nog met een offerte voordat wij beginnen aan uw apparaat.

Als het je is gelukt om je mobiele telefoon kapot te maken, is de kans groot dat we het kunnen repareren. Blader door onze reparatiediensten. Staat het genoemde apparaat er niet tussen, neem dan contact met ons op.

Naast iPhone-reparaties bieden we een breed scala aan iPod-, iPad- en Mac-reparaties. Als u geïnteresseerd bent in een reparatie, neem dan contact op met een ondersteuningsmedewerker op 0251-338880 of blader door onze reparatiesectie.

Ja, alle reparaties hebben een garantie van 90 dagen op onderdelen en arbeid, wat betekent dat als u problemen heeft met de reparatie binnen 90 dagen, wij er gratis voor zorgen!

Nee, de waterschadeservice omvat alle onderdelen en arbeid die nodig zijn om de telefoon weer volledig functioneel te maken, maar niet de vervanging van de sensor voor waterschade.

Vanwege de hoge kosten is de printplaat het enige onderdeel van het apparaat dat niet is opgenomen in de waterschadeservice. Als de printplaat onherstelbaar is beschadigd, kunnen wij deze niet repareren en krijgt u uw geld terug.

Probeer allereerst niet om de telefoon aan te zetten, want dat kan ernstige kortsluiting veroorzaken. Breng het apparaat vervolgens binnen 24 uur langs. Onze kans om de telefoon te repareren neemt aanzienlijk toe naarmate we deze ontvangen.

Hoewel het apparaat soms vanzelf weer begint te werken na waterschade, is het zeer ongebruikelijk en niet waarschijnlijk. Het is waarschijnlijker dat corrosie en afzettingen op de printplaat beginnen te vormen, waardoor het reparatieproces moeilijker wordt. We raden aan om het apparaat zo snel mogelijk langs te brengen, zelfs als het nog nat is, aangezien onze kans om het apparaat te repareren aanzienlijk groter wordt naarmate we het ontvangen.

Ja. Hoewel slechts één functie mogelijk niet werkt, kan dit worden veroorzaakt door verschillende dingen. Als uw homeknop bijvoorbeeld niet goed werkt, kan het probleem worden veroorzaakt door de flex van de homeknop, de onderste dockconnector eenheid, het moeder-bord of een combinatie van deze drie omdat de telefoon is beschadigd door water. Als het apparaat niet door water is beschadigd, wordt een probleem met de homeknop bijna altijd veroorzaakt door de flex van de homeknop, maar aangezien de telefoon is beschadigd door water, zijn de standaardregels niet van toepassing. Daarom bieden we een waterschadeservice speciaal op maat gemaakt voor waterschade apparaten.

Waterschadeherstel duurt over het algemeen tussen de 24 en 72 uur, afhankelijk van de mate van schade. Deze schatting kan echter variëren afhankelijk van de omvang van de schade aan de printplaat en andere componenten.

Onze waterschadeherstelservice biedt 90 dagen garantie op de onderdelen die tijdens de reparatie zijn gerepareerd of vervangen. Als u problemen ondervindt die worden veroorzaakt door de onderdelen die we binnen 90 dagen op uw apparaat hebben vervangen, bent u gedekt.

Ja, als uw telefoon niet reageert als gevolg van een val, wordt dit gecorrigeerd met de reparatie van het gehele scherm, aangezien dat het onderdeel is dat verantwoordelijk is voor alle aanraakfunctionaliteit.

Ja, de glasvervangingsservice vervangt de hele glasplaat, dus de omvang van de schade aan het vorige glas doet er niet toe.