Telefoon reparatie diensten

Wij repareren alle merken en modellen zoals Apple, Samsung, Huawei, One Plus en OPPO. Laat uw telefoon vandaag nog vakkundig, snel, met data behoudt en met originele onderdelen repareren.

Tablet reparatie

Het is vrij gemakkelijk om een gebarsten scherm te krijgen en dat gebarsten scherm kan een groot risico worden in verband met glas splinters.

Gameconsole reparatie

Bij CombiPhone bieden we uitzonderlijke reparatieservices voor gameconsoles, of het nu gaat om je PlayStation 3, Xbox 360 of Wii-spelsysteem.

Laptop reparatie diensten

Is uw laptop traag of kapot? Laat het professioneel repareren bij CombiPhone in Uitgeest. Wij repareren laptops zoals MacBooks of Asus voor elk merk een passende oplossing.

Computer herstel

Onze technici hebben ervaring met het diagnosticeren van problemen en het bieden van snelle, betaalbare oplossingen.

Soldeerwerk / microsolderen

Vaak horen wij dat het toestel niet meer te repareren is, hierdoor hebben wij ons gespecialiseerd om juist die diverse problemen te kunnen verhelpen. Neem contact op of kom langs bij CombiPhone Uitgeest.

Autosleutel reparatie

Is de afstandsbediening van uw autosleutel kapot of moet de printplaat in uw sleutel gerepareerd worden? Bij CombiPhone Uitgeest bent u op het juiste adres!