Retourbeleid CombiPhone

Bij CombiPhone heeft u het recht om uw aankoop tot 14 dagen na ontvangst te annuleren zonder opgave van reden. Na het annuleren van uw bestelling heeft u nogmaals 14 dagen de tijd om het product terug te sturen. Na ontvangst en inspectie van het geretourneerde product in goede staat, inclusief alle toebehoren en, indien mogelijk, in de originele verpakking, storten wij het volledige aankoopbedrag inclusief de verzendkosten terug. De directe kosten voor het retourneren van het product zijn voor uw eigen rekening; raadpleeg voor de exacte tarieven altijd de website van uw vervoerder.

Indien u gebruik wenst te maken van uw herroepingsrecht, kunt u contact met ons opnemen via info@combiphone.nl. Wij zullen dan het verschuldigde bedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugbetalen, op voorwaarde dat het product reeds in goede orde door ons ontvangen is.

Retourbeleid voor Refurbished Toestellen 

Bij CombiPhone begrijpen we dat de aankoop van een refurbished toestel een belangrijke beslissing is. Daarom bieden we u de mogelijkheid om elk refurbished toestel binnen 30 dagen na ontvangst te retourneren. Voor een succesvolle retourzending moet het toestel compleet zijn, zich in de staat bevinden waarin u het ontvangen heeft, en indien mogelijk, geretourneerd worden in de originele verpakking. Voordat u het toestel retourneert, verzoeken we u om het terug te zetten naar de fabrieksinstellingen om alle persoonlijke gegevens te verwijderen. Dit is een essentiële stap om uw privacy te waarborgen en het proces van kwaliteitscontrole te vereenvoudigen.