Diagnostische gegevens voor telefoonreparatie

Niemand kan het zich veroorloven om heel lang zonder smartphone of tablet te zitten. Dus als er iets misgaat met een mobiel apparaat, kan dit alles veroorzaken, van lichte ergernis tot ernstige paniek. CombiPhone kan helpen de waanzin te stoppen voordat deze begint.

Onze technici zijn jarenlange experts in diagnostiek en reparatie van mobiele apparaten. Wij zijn specialisten in het snel oplossen van uw telefoonproblemen. Of u nu gewoon een kras op het telefoonscherm wilt repareren of mechanische problemen zoals het vervangen van de batterij, kapotte audiopoorten of oververhitting moet oplossen, CombiPhone specialisten hebben het inzicht, de tools en de vaardigheid om uw reparaties snel uit te voeren.

CombiPhone reparatie experts identificeren uw probleem en voeren vervolgens een reeks diagnostische tests uit om het exacte probleem op te sporen. Wij zoeken de meest complete oplossing om uw telefoon weer in handen te krijgen. Wij zullen duidelijk zijn over andere mogelijke problemen die we kunnen tegenkomen bij het repareren van uw telefoon. En wij bieden u altijd onze complete service tegen de laagst mogelijke prijs zonder verrassingskosten.

Wij zorgen voor uw iPhone-reparatie of Android-reparatie terwijl u wacht met het genot van een kop koffie om uw telefoon weer zo goed als nieuw te krijgen. Wanneer u een iPhone, Galaxy, LG, Pixel of een andere smartphone van een groot merk moet repareren, is CombiPhone uw beste keuze voor een snelle en complete service.

Schermreparatie

We hebben allemaal dat vluchtige moment van terreur meegemaakt wanneer een iPhone op de grond valt en het scherm gebarsten – of die totale verwarring wanneer er krassen op het scherm komen. Wat de oorzaak ook is, een scheur of barst in het telefoonscherm is irritant, maar iets waar velen van ons gewoon mee willen leven. Met CombiPhone is het probleem zo verholpen!

CombiPhone staat bekend om onze grondige reparatie van het Galaxy-, Pixel- en iPhone- scherm. Wij kunnen krassen, scheuren of kapotte schermen van mobiele apparaten binnen enkele minuten laten vervangen. Of u nu een kleine kras verwijdering, een beschermhoes of een schermvervanging nodig heeft, CombiPhone stelt uw probleem vast, biedt volledige service en repareert een iPhone-scherm of Android-scherm terwijl u wacht.

Onze service is niet beperkt tot mobiele telefoons: als u een iPad-scherm of een ander merk tablet moet repareren, kunnen onze technici u ook helpen. CombiPhone heeft ook een compleet assortiment screenprotectors, accessoires en designer cases om de kans op verdere schade aan je telefoon te verkleinen.

Mobiele apparaten zijn kleine items met grote prijskaartjes en kwetsbare oppervlakken. Wanneer u een telefoonscherm moet repareren, klaart CombiPhone de klus volledig en snel.

Aan / uit / volume -knop Reparatie

Aan / uit-knoppen die niet kunnen worden bediend. Home-knoppen die je laten stranden. Knoppen die niets anders doen dan je laten gillen, en niet op een leuke manier. Een kapotte knop kan ervoor zorgen dat uw iPhone niets meer lijkt dan een broekzak vulling.

U bent niet alleen. Zelfs de meest voorzichtige en gewetensvolle telefoongebruiker komt af en toe een knop tegen die onregelmatig werkt, niet doet wat hij moet doen of helaas is overleden. Maar u hoeft niet te lijden onder herhaaldelijk drukken totdat u eindelijk uw volgende nieuwe telefoon kunt krijgen.

De telefoonreparatieservice van CombiPhone geeft vastzittende, moeilijk te bedienen of kapotte knoppen een gloednieuw leven. Onze technici hebben duizenden inactieve, vuile en beschadigde gsm-knoppen afgehandeld die slecht of helemaal niet werken. We kunnen snel vaststellen wat de oorzaak is van de problemen en een oplossing vinden waardoor uw knoppen werken alsof er nooit iets mis is geweest.

Wanneer u een iPhone-knop moet repareren die moet worden schoongemaakt, hersteld of vervangen, stelt CombiPhone diagnose en lost het probleem op terwijl u wacht, en dat voor een redelijke en betaalbare prijs. Welke problemen uw knoppen ook hebben, CombiPhone lost ze allemaal op en brengt uw telefoon weer in bijna nieuwe staat.

Oplaadproblemen

De smartphone is een communicatieapparaat, entertainment centrum en productiviteitssuite in één. Dat betekent dat het stroom nodig heeft. Wanneer een smartphone niet oplaadt zoals het hoort, kan het lijken alsof al onze connectiviteit wegsijpelt. In de meeste gevallen is dat niet goed.

De meeste oplaad problemen, vooral bij nieuwe telefoons, worden veroorzaakt door problemen met de oplaadpoort. Omdat het meestal open is en kwetsbaar voor stof en deeltjes van buitenaf, kan een oplaadpoort veel sneller vuiler of beschadigd raken dan andere telefooncomponenten. Die omstandigheden zorgen ervoor dat het opladen van telefoons onaangenaam lang duurt of helemaal niet gebeurt.

De reparatie van de mobiele telefoon en iPhone van CombiPhone omvat volledig onderhoud van uw oplaadpoort. Wij kunnen het weer in functionele staat krijgen en vaak krijgen we het terug in de buurt van zijn oorspronkelijke oplaad snelheid. Of het nu alleen moet worden schoongemaakt, grondiger werk of vervanging, CombiPhone professionals doen het allemaal met een snelle doorlooptijd tegen een redelijke prijs.

Onze experts kunnen u ook adviseren over specifieke stappen die u kunt nemen om uw oplaadpoort te behouden, zoals het voorkomen van overladen en uw smartphone rust geven. Wat het ook nodig heeft, CombiPhone heeft de oplossing voor uw oplaadpoort.

Batterij vervanging

De batterijstatus is een van de belangrijkste elementen van de smartphone, maar ook een van de gemakkelijkste om als vanzelfsprekend te beschouwen – totdat hij natuurlijk niet meer werkt.

Batterijen van smartphones zijn kwetsbaar voor langdurige slijtage, zelfs bij wat we als “normaal” gebruik zouden kunnen beschouwen. Het streamen van video’s of muziek, het spelen van games, het openen van meerdere apps en vooral het overladen zijn allemaal activiteiten die meer verbruiken dan alleen de batterij: ze veroorzaken slijtage aan de batterij zelf.

CombiPhone hebben alle problemen gezien die defecte batterijen kunnen veroorzaken en zijn experts in het vinden van oplossingen. Wij voeren een volledige reeks tests uit om de toestand van uw batterij te diagnosticeren en kunnen onmiddellijk zien of uw batterij moet worden vervangen. Wij hebben batterijen voor iPhones en alle andere grote smartphone merken op voorraad, dus u hoeft niet te wachten of te betalen voor externe verzending.

Wij zorgen ervoor dat we uw goedkeuring krijgen voordat we beginnen met onderhoud of vervanging. Wij zullen u adviseren over hoe u de levensduur en gezondheid van uw batterij kunt verlengen. Al ons werk wordt gedekt door een garantie periode van 120 dagen, dus u kunt er volledig op vertrouwen dat uw nieuwe batterij blijft werken nadat deze de handen van onze technici heeft verlaten.

Garantie beleid

Mankementen aan het scherm wat wij hebben geïnstalleerd, zijn als voorbeeld:

ghost touch, zwarte/dode pixels, scherm laat los van het frontglas mits het toestel niet verbogen was voor de reparatie. Als het scherm van de behuizing loskomt: Forceer het scherm niet weer in de originele positie. Als het scherm in originele positie wordt geforceerd is er een kans op het beschadigen (Barsten) van het scherm dit valt dan niet meer onder het garantie beleid. Ons garantie beleid geld voor een periode van 120 dagen na reparatie.

Wat niet onder garantie beleid valt:

  • Garantie vervalt als het scherm is gescheurd/gebarsten
  • Garantie vervalt als het toestel waterschade heeft opgelopen
  • Als de garantie periode van 120 dagen is overschreden

Opmerking voor de klant

  • Serie nummer moet overeenkomen met het toestel wat is gerepareerd
  • Klant gegevens moeten worden verstreken om te koppelen aan het serienummer van het toestel
  • Garantie beleid geld alleen als er een aankoop bewijs aanwezig is

Belangrijk: Garantie beleid geld niet voor toestellen met gescheurd glas of waterschade.